۸ الی ۱۶
Bitashariartoos@gmail.com
051-36673567
زردچوبه از معروف ترین و پر مصرف ترین ادویه هایی است که به عنوان چاشنی و طعم دهنده در اکثر غذاها مورد...
فلفل گياهي است كه در آب و هواي نيمه گرمسيري و گرمسيري مي رويد. ميوه آن در پوششهاي غلافي بلند كه به موازات...
فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه ای است با طعم تند و سوزنده...
وقتی از خوراکیهای خشک صحبت میکنیم، لازم نیست جای دوری بروید که نوعی آشنا برای همه بیابید. به احتمال...
پسته یکی از انواع آجیل های خوشمزه است، درخت پسته بومی آسیا به ویژه کشور های ایران و عراق می باشد. ایران...
انجیر فواید بسیاری برای سلامتی دارد، و یکی از نخستین میوههایی است که انسان پرورش داد. اگرچه انجیر تازه...
از لحاظ مصرف، زردآلوی تازه به خودی خود، میوهای نرم و شیرین است. ولی از لحاظ شرایط نگهداری، برگهی زردآلو...
خرما، منبعی غنی از کربوهیدرات و انرژی است که هر یک عدد آن، حدود ۲۰ تا ۷۰ کالری دارد و گفته میشود در...
خرما از میوه های مغذی و بسیار مفید است که طعم شیرین دارد و از درخت نخل به دست می آید. خرما معمولا به...